FESTA INAUGURACIÓ ESCOLA BALLPASSIO MOLINS A SALSA DE MITJANIT

Divendres 14 de setembre a partir de les 23.45 obrim portes a l´EITWO de Molins de Rei per començar la temporada de SALSA DE MITJANIT amb una bona causa... INAUGURACIÓ DE BALLPASSIO MOLINS, una escola amb noves instal.lacions preparades per impartir tota mena de activitats de ball i dansa...

Festa amb música de DJ NED, animacions de POTOTO Y DEYVIS... molts amics del món de la salsa convidats  i sobretot, us convidem, per fi, a conèixer la nova escola que està ubicada al pis de dalt de l´edifici EITWO... amb entrada per les escales exteriors.. esperem vingueu a gaudir d´una nova sessió de salsa tan especial amb música i mojitos!!!!

Esperem vingueu tots a aquesta sessió tan especial de SALSA DE MITJANIT amb l´inauguració de les noves instal.lacions de ESCOLA BALLPASSIO...

Fins divendres 14...